Віктор Дроздов пройшов підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

НАЗЯВО

26-27 квітня 2021 р. відбувся онлайн-тренінг для керівників експертних груп від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, в якому взяв участь завідувач кафедри історії та методики її навчання Віктор Дроздов.

Під керівництвом професійних тренерів Оксани Білоус та Олени Книш учасники тренінгу підвищили кваліфікацію як експерти з акредитації освітніх програм Національного агентства, отримали корисну інформацію щодо особливостей керівництва експертними групами, специфіки комунікації з гарантами освітніх програм, форми попередніх результатів експертизи, підготовки проєкту експертного звіту та участі в Галузевих експертних радах.

Тренінг був насичений різноманітними видами діяльності: робота в групах, розв’язання кейсів, вивчення та перегляд навчальних матеріалів тощо. Це дозволило учасникам не лише отримати необхідні теоретичні знання, а й закріпити їх на практиці та обмінятися власним досвідом вирішення критичних ситуацій під час акредитації освітніх програм. У роботі тренінгу взяли участь також член Національного агентства Олена Єременко, а також представники секретаріату Катерина Куницька, Наталія Дем’янчук та інші.

За результатами онлайн-тренінгу всі учасники отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.

Віктор Дроздов, завідувач кафедри історії та методики її навчання

НАЗЯВО
Поширити