Зустріч Рад молодих учених Одеської області

Рада молодих вчених

9 березня 2021 р. у м. Одеса на базі національного університету «Одеська юридична академія» відбулася зустріч Рад молодих учених Одеської області. Делегатом від Ізмаїльського державного гуманітарного університету виступив кандидат історичних наук, старший викладач кафедри історії та методики її навчання Олександр Михайлов. Дана зустріч проходила у форматі круглого столу, де кожен учасник мав висловити особисті пропозиції та ідеї з приводу розвитку науки в своєму професійному напрямку.

Організатором зустрічі виступила Рада молодих учених при МОН України. Від імені ради з привітальним словом звернулася голова ради молодих учених при МОН України Олеся Ващук. В своїй промові вона розповіла про нові перспективи розвитку української науки. Головним лейтмотивом зустрічі стало обговорення можливостей і викликів у діяльності молодих учених. Увагу було приділено створенню платформи для розвитку зв’язків між молодими ученими, налагодженню діалогу між Радами молодих учених Одеської області, органами влади та громадськістю.

Даний захід дав старт обміну досвідом, знаннями, професійними  напрацюваннями та створенню спільних регіональних проектів між молодими вченими Одеської області.

кандидат історичних наук, старший викладач
кафедри історії та методики її навчання
Олександр Михайлов

Поширити