Вітаємо з ювілеєм Тичину Анатолія Костянтиновича!

Тичина

Ректорат Ізмаїльського державного гуманітарного університету, кафедра історії та методики її навчання, профком ІДГУ щиро вітають із славним ювілеєм доктора історичних наук, професора Тичину Анатолія Костянтиновича!

Вельмишановний Анатолію Костянтиновичу, ми знаємо Вас як енергійну, чуйну людину та яскраву особистість. Професіоналізм, багатогранний талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей сприяли досягненню Вами значних успіхів у професійній і науковій діяльності, здобуттю шани та поваги серед колег, наукової спільноти, студентства. Ви маєте особливий дар мислити масштабно, запалювати новими справами інших, вести за собою та відкривати нові зірки. Також зарекомендували себе як людина невтомної працездатності, вірна українській ідеї, професійно компетентна та життєво активна. Привітність, інтелігентність, людяність, порядність, цілеспрямованість, поміркованість, самовладання – виняткові риси, які зберігаєте дотепер. Ви – справжній лідер, талановитий учений, мудрий наставник, душевна і щира людина. Ваш життєвий шлях є прикладом високопрофесійного ставлення до своїх громадянських і службових обов’язків, успішного поєднання керівної, педагогічної, методичної та наукової діяльності.

Бажаємо Вам, шановний ювіляре, міцного здоров’я, активного та щасливого довголіття, нездоланної життєвої енергії, незмінно позитивного настрою!

Земних Вам щедрот та прихильності долі, розуміння і підтримки з боку рідних та друзів! Нехай родинне тепло, людська вдячність і пошана будуть вірними супутниками на довгії та благії літа!

Від друзів – щирих привітань,

Від зірки – здійснення бажань.

Від сонця – світла і тепла,

Щоб доля щедрою була!

Вдячні учні, колеги, друзі

Тичина
Поширити