«Герої не вмирають!»: заходи студентів-істориків до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

захід Небесна Сотня 1

Пам’ять про Героїв Небесної Сотні, що пожертвували власним життям під час Революції Гідності заради майбутнього України як незалежної демократичної держави, має не лише зберігатися в суспільній свідомості, а й передаватися молодим поколінням як приклад людської, громадянської та національної відваги й самовідданості.

З метою вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні студенти 2 курсу спеціальності «Середня освіта (Історія)», які проходять навчально-виховну практику, провели та взяли участь у виховних  годинах й уроках пам’яті до Дня  Небесної Сотні серед закладів освіти м. Ізмаїла, м. Арциз та м. Рені. Студенти виступали як у ролі асистентів класних керівників, так і самостійно проводили виховні заходи та уроки. Наприклад, Ольга Ніколенко провела урок-дискусію для учнів Державного професійно-технічного навчального закладу «Ізмаїльське вище професійне училище» та тематичний захід для учнів Українського ліцею з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т.Г. Шевченка.

Шлях до гідного життя не простий, кожному з нас потрібно змінюватися й у власному сприйнятті світу, й у суспільних відносинах. Сподіваємось, що найзаповітніше бажання українців сьогодні – жити під мирним небом єдиної України без війни – здійсниться.

Ольга Ніколенко,

студентка 2 курсу, голова студентської ради

факультету української філології та соціальних наук

захід Небесна Сотня 2
захід Небесна Сотня 3
захід Небесна Сотня 4
захід Небесна Сотня 6
Поширити