Продовжується набір статей до «Наукового вісника Ізмаїльського державного гуманітарного університету. Серія: Історичні науки» (категорія «Б»)

вісник

Збірник наукових праць «Науковий вісник Ізмаїльського державного гуманітарного університету» включено до переліку наукових фахових видань України в галузі «Історичні науки» в категорії «Б» (Наказ МОН України від 29.09.2020 р. №1188; Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації серія КВ №22509-12409ПР від 01.12.2016).

На сьогодні «Науковий вісник…» зареєстровано у наукометричних базах даних: Eurasian Scientific Journal Index (ESJI), Google Scholar, Index Copernicus, Researchbib Journal Index and Archive (Researchbib), Scientific Indexing Services.

Для публікації в «Науковому віснику Ізмаїльського державного гуманітарного університету» приймаються матеріали, які не друкувалися раніше та містять наукові результати теоретичних і експериментальних досліджень у відповідних наукових галузях, а також наукові огляди та рецензії.

Відповідно до редакційної політики журналу процедура рецензування є анонімною (двостороннє «сліпе» рецензування). Всі статті проходять комп’ютерну та експертну перевірку на наявність плагіату.

Мова видання: змішані мови – українська, англійська, німецька, французька, болгарська, румунська, російська (для нерезидентів України).

До публікації запрошуються: доктори та кандидати наук, докторанти, аспіранти закладів вищої освіти й наукових установ України та зарубіжжя. Для осіб, що не мають наукового ступеня, необхідно додатково надіслати відскановану рецензію наукового керівника чи рецензію особи, яка має науковий ступінь (підпис рецензента повинен бути завірений у відділі кадрів установи або печаткою факультету (інституту)).

Вісник має власний сайт – http://visnyk.idgu.edu.ua. Збірник отримав міжнародні стандартні номери серійного видання: ISSN як для друкованої версії (ISSN 2521-1749), так і для електронної online версії (ISSN 2616-8774). Усім статтям присвоюється цифровий ідентифікатор DOI.

Вартість публікації становить 500 грн. (разом з номером DOI). Від оплати звільняються доктори наук та професори. Умови отримання авторського примірника журналу наукових статей: пересилка журналу здійснюється Новою поштою за рахунок автора.

Реквізити для оплати:
Ізмаїльський державний гуманітарний університет
Розрахунковий рахунок:
Код ЄДРПОУ 02125467
р/рах UA 50 820172 0313 24100 42020 12580
МФО 820172 Банк ДКСУ в м. Київ
Призначення платежу : за публікацію у Науковому віснику ІДГУ
Платник: ПІБ автора

Вимоги до офорлення наукових статей у «Науковому віснику Ізмаїльського державного гуманітарного університету» (українська, англійська).

Поширити