Кафедра історії та методики її навчання ІДГУ створила власний сайт

Скрін - сайт

На сьогодні публічність і прозорість діяльності кафедри є одним із компонентів забезпечення якості вищої освіти, а створення власного веб-ресурсу поліпшує інформаційний супровід освітнього процесу й науково-дослідної роботи, сприяє поширенню необхідної інформації серед абітурієнтів та стейкхолдерів, а також є важливою складовою її іміджу. Саме тому на грудневому засіданні кафедри історії та методики її навчання було прийнято рішення про необхідність створення власного веб-сайту.

Впродовж двох місяців завдяки зусиллям колективу кафедри та за підтримки Центру інноваційних технологій ІДГУ було створено веб-сайт кафедри: http://history.idgu.edu.ua.

Веб-ресурс містить актуальну інформацію про освітню, методичну, наукову та виховну діяльність кафедри, персональні сторінки науково-педагогічних працівників, освітні програми підготовки здобувачів, робочі програми навчальних дисциплін та інші документи, а також фото- й відеоматеріали.

Важливим компонентом веб-сайту є розділ «Абітурієнтам», на якому розміщена уся необхідна інформація для вступників на освітні ступені «бакалавр», «магістр» та «доктор філософії» за спеціальностями 032 «Історія та археологія» й 014.03 «Середня освіта (Історія)».

Крім того, кафедра створила для абітурієнтів окремий Telegram-канал: https://t.me/abithistidgu.

Віктор Дроздов,

завідувач кафедри історії та методики її навчання

Поширити