Успішний захист магістрів-істориків

захист

25 січня 2022 р. відбувся захист кваліфікаційних робіт випускників спеціальності 014 Середня освіта (Історія) освітнього ступеня «магістр» факультету управління, адміністрування та інформаційної діяльності. Екзаменаційна комісія відзначила ґрунтовний рівень наукових досліджень, особисту пошукову захопленість, якою пройнялися усі здобувачі. Тематика репрезентованих кваліфікаційних робіт охопила актуальні історичні питання. Магістранти не лише вдало захистили власні наукові розвідки, посиливши виступи інформативними презентаціями, але й надали вичерпні відповіді на додаткові запитання екзаменаторів.

Із заключним словом до магістрантів звернулась голова комісії, доктор історичних наук, професор Лілія Циганенко: Дорогі здобувачі! Хочеться Вас привітати! Сьогодні ви блискуче пройшли останнє випробування на шляху до здобуття освітнього ступеня «магістр». Незважаючи на вузьку тематику досліджень, складнощі, які виникають у пошуках джерел та літератури, ви зуміли вирішити всі дослідницькі завдання, котрі поставили перед собою Ви і Ваші наукові керівники. Вірю, що цей успішний захист стане початком яскравої професійної кар’єри і ще більших звершень!

З особливою повагою здобувачі говорили про підтримку своїх наукових керівників (професорів Л.Ф. Циганенко і М.І. Ніколаєва, доцента І.Є. Татаринова), які сприяли відкриттю нових наукових горизонтів і допомагали долати тернистий шлях до захисту.

Випускниця Марія Литвинова: Хочеться подякувати своєму науковому керівнику Лілії Федорівні за те, що надихала мене на цю роботу і передала любов до великого дослідження! Щира вдячність і вельмишановній комісії – Вірі Георгіївні за координування нашої теоретичної підготовки до атестаційного екзамену. Велика подяка Наталії Олександрівні за методичний супровід та цінні поради. Спасибі Олександру Іллічу за якісну організацію процесу та підтримку.

Здобувач Андрій Шеремет: Я дуже вдячній Лілії Федорівні, бо без Ваших порад, особистого досвіду і почерку майстра, яким Ви так щедро ділитесь, не було б такого результату! Також прийміть від мене особисту вдячність, Наталія Олександрівна і Віра Георгіївна, бо ми дійсно могли звернутись до Вас у будь-який час дня і ночі та отримати кваліфіковану допомогу. Ваша відданість своїй справі є яскравим прикладом для нас.

Бажаємо нашим магістрантам професійних, творчих і життєвих злетів! Ви цього варті! А наш Ізмаїльський державний гуманітарний університет завжди відкритий для Вас, дорогі випускники!

Старший викладач кафедри історії та методики її навчання Михайлов О.І.

захист
захист
захист
захист
Поширити